Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Vermogen in Balans

ViB hanteert een actieve core-satellite strategie en kan rekening houden met de voorkeuren van de klant. Hierbij is spreiding in zowel regio's als sectoren van belang. Elke beleggingsportefeuille wordt opgebouwd uit 1/3 individuele aandelen, 1/3 beleggingsfondsen en 1/3 indextrackers. Het actief gebruiken van opties kan na overleg met de klant gehanteerd worden.

Maandelijks worden de gewichten bepaald van de regio's en sectoren a.d.h.v. macro economische inzichten. Er vindt een gelijke verdeling plaats over het percentage zakelijke waarden in individuele titels, beleggingsfondsen en ETF's. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar de kosten en prestaties. Opties kunnen zowel defensief als offensief gebruikt worden. Het gebruik hiervan is wat betreft Vermogen in Balans een aanvulling en geen doel op zich.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Op elk moment een complete kwartaalrapportage online beschikbaar. Daarnaast kunnen klanten de portefeuille continu volgen via internet en smartphone. De internetomgeving voorziet in meerdere rapportage mogelijkheden. Op verzoek van de klant worden gratis rapportages verstrekt.
Inzage portefeuille Doorlopend en actueel online en periodiek schriftelijk is mogelijk.
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Vermogen in Balans.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Trustus Capital Management Vanaf €200.000
Weijerman Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Stoic Vanaf €200.000
IVM Caring Capital Vanaf €200.000