Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten
RegioWereld
BeleggingsstrategieVelthuyse - Mulder biedt maatwerkoplossingen binnen de beleggingsportefeuille. In samenspraak met de klant wordt een persoonlijke beleggingsplan opgesteld waarbij er gelet wordt op zowel de mate van risicobereidheid als de financiële situatie. Er wordt gestreefd naar een duurzame inkomstenstroom en vermogensgroei door de risico’s zo goed mogelijk te spreiden door middel van diversificatie en uitgebreide (scenario-)analyses. Binnen de afgesproken strategische assetallocatie wordt een gespreide portefeuille opgesteld bestaande uit aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Daarbij wordt wereldwijd belegd en mede gebruik gemaakt van trackers.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen