Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Kan een vermogensbeheerder mijn lijfrenteverzekering beheren?

Ja, er zijn verzekeringsmaatschappijen die een lijfrenteverzekering aanbieden waarbij het kapitaal in de polis actief beheerd wordt door een externe vermogensbeheerder. Dit is mogelijk zolang de polis nog niet is uitgekeerd, dus tijdens de opbouwfase van de lijfrenteverzekering. Sinds kort is het ook mogelijk indien een lijfrenteverzekering gaat uitkeren.

Veel mensen hebben in het verleden meerdere lijfrente koopsompolissen afgesloten. En vaak ook nog bij verschillende verzekeraars. Elke polis kent dan eigen verzekeringskosten. Deze polissen kenmerken zich over het algemeen door zeer beperkte beleggingsmogelijkheden, iets dat het rendement van uw kapitaal niet ten goede komt. Vaak wordt het kapitaal belegd in matig presterende eigen huisfondsen van de verzekeraar.

U kunt de waardes van uw verschillende lijfrentepolissen overdragen aan een verzekeraar waar u uw totale kapitaal actief kunt laten beheren door een externe vermogensbeheerder. Wilt u beter inzicht en overzicht met betrekking tot uw lijfrentepolis(sen) vraag dan de lijfrentescan aan.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »