Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Kan een vermogensbeheerder mijn lijfrenteverzekering beheren?

Ja. Er zijn verzekeringsmaatschappijen die een lijfrenteverzekering aanbieden waarbij het kapitaal in de polis actief beheerd wordt door een externe vermogensbeheerder. Dit is mogelijk zolang de polis nog niet is uitgekeerd, dus tijdens de opbouwfase van de lijfrenteverzekering. Het is ook mogelijk bij zogenaamde Gouden Handdruk polissen.

Veel mensen hebben in het verleden meerdere lijfrente koopsompolissen afgesloten. En vaak ook nog bij verschillende verzekeraars. Elke polis kent dan eigen verzekeringskosten. Deze polissen kenmerken zich over het algemeen door zeer beperkte beleggingsmogelijkheden, iets dat het rendement van uw kapitaal niet ten goede komt. Vaak wordt het kapitaal belegd in matig presterende eigen huisfondsen van de verzekeraar.

U kunt de waardes van uw verschillende lijfrentepolissen overdragen aan een verzekeraar waar u uw totale kapitaal actief kunt laten beheren door een externe vermogensbeheerder.

Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op »
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen