Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Van Lawick en Co. Vermogensbeheer

Vergelijk Van Lawick en Co. Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000.000   -   Vestiging:  Den Haag

Over Van Lawick en Co. Vermogensbeheer

Van Lawick en Co. is een vermogensbeheerder die is opgericht in 1997 en kantoor houdt in Den Haag.

Van Lawick & Co. belegt vermogen voor haar klanten op basis van het ‘core-satellite’ principe. Om de doelen van klanten te realiseren begint de beheerder met een strategische ‘allocatie’ die basis vormt voor de beleggingsportefeuille. Zo krijgt het de risicobereidheid van de klant goed in beeld. Via periodieke herweging zorgt het ervoor dat de beleggingsmix en het risicoprofiel in overeenstemming blijven met de strategische keuzes voor de lange termijn. Daarnaast past het passieve beleggingsstrategieën toe in ontwikkelde markten waarbij het indexfondsen selecteert. In minder ontwikkelde markten kiest het voor een actiever beheer en investeert het in mid- en smallcap fondsen, emerging markets en vastgoed/grondstoffen. Van Lawick & Co kan ook invulling geven aan een beleggingsbeleid waarin specifieke duurzame criteria in acht worden genomen.

Van Lawick & Co biedt vermogensbeheer aan vanaf € 1 miljoen. Voor cliënten met een complexe financiële huishouding biedt Van Lawick vermogensregie vanaf € 3 miljoen.
Van Lawick en Co. Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Van Lawick en Co. Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.