Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Van Lawick en Co. Vermogensbeheer

Van Lawick en Co. is een vermogensbeheerder die is opgericht in 1997 en kantoor houdt in Den Haag.

Van Lawick & Co. belegt vermogen voor haar klanten op basis van het ‘core-satellite’ principe. Om de doelen van klanten te realiseren begint de beheerder met een strategische ‘allocatie’ die basis vormt voor de beleggingsportefeuille. Zo krijgt het de risicobereidheid van de klant goed in beeld. Via periodieke herweging zorgt het ervoor dat de beleggingsmix en het risicoprofiel in overeenstemming blijven met de strategische keuzes voor de lange termijn. Daarnaast past het passieve beleggingsstrategieën toe in ontwikkelde markten waarbij het indexfondsen selecteert. In minder ontwikkelde markten kiest het voor een actiever beheer en investeert het in mid- en smallcap fondsen, emerging markets en vastgoed/grondstoffen. Van Lawick & Co kan ook invulling geven aan een beleggingsbeleid waarin specifieke duurzame criteria in acht worden genomen.

Van Lawick & Co biedt vermogensbeheer aan vanaf € 1 miljoen.
Oprichtingsjaar1997
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Den Haag
Van Lawick en Co. Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Van Lawick aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Van Lawick beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Van Lawick?