Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Van Amstberg Capital Management

Let op! Van Amstberg Capital Management is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Van Amstberg Capital Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Van Amstberg Capital Management zijn overgenomen door Trustus Capital Management.
Van Amstberg Capital Management
Van Amstberg Capital Management uit Hilversum is een vermogensbeheerder die zich uitsluitend bezighoudt met advisering en beheer van effectenportefeuilles. Hierbij richt het zich op particulieren en rechtspersonen.

Bij het beleggen van vermogens volgt Van Amstberg Capital Management een gestructureerd beleggingsbeleid. Kenmerkend hierin is de ‘top down’ aanpak. Die maakt actief inspelen op de dynamiek van de internationale markten mogelijk. Het samenstellen van de beleggingsportefeuille doet de beheerder volgens het ‘core-satellite’ principe. Hiermee streeft het naar rendement op de lange termijn, maar kan het tegelijkertijd de kansen op de korte termijn benutten. Door toepassing van strategische en tactische ‘asset allocatie’ zorgt de beheerder ervoor dat de beleggingsportefeuille onder verschillende omstandigheden goed presteert en dus rendeert.
LET OP! Van Amstberg Capital Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2003
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Nieuws over Van Amstberg Capital Management

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fountain Capital Vanaf €150.000
Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Wierda Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Total Investment Services Vanaf €100.000