Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Trustus Capital Management

Vergelijk Trustus Capital Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 200.000   -   Vestigingen:  Joure, Oegstgeest, Alkmaar, Rijssen, Hilversum

Over Trustus Capital Management

De core business van Trustus Capital Management B.V. (Trustus), opgericht in 1978, is vermogensbeheer. De organisatie twee hoofdactiviteiten, te weten: vermogensbeheer voor particulieren en instituten en het beheer van specialistische beleggingsfondsen in opkomende en frontier markten. Daarnaast treedt Trustus op als consultant voor beleggers die begeleiding wensen bij beleggingsvraagstukken. Naast de vestiging in Joure heeft Trustus ook kantoren in Oegstgeest, Alkmaar, Rijssen en Hilversum.

In de beleggingsfilosofie van Trustus draait het om uw financiële doelen: vermogensgroei, vermogensbehoud of een combinatie. Op basis hiervan stelt de beheerder vervolgens uw beleggingsportefeuille samen. Hierbij kiest men voor een onderverdeling tussen risicodragende en risicomijdende beleggingen over verschillende categorieën. Hoe de verdeling tussen de categorieën gebeurt, hangt af van uw risicoprofiel. En omdat de markt continu in beweging is, past de beheerder verschillende beleggingsstrategieën toe.

Trustus beheert een aantal aandelen- en derivatenfondsen onder de naam: Intereffekt Investment Funds N.V. Deze fondsen, gericht op de opkomende en frontier beleggingsmarkten, hebben een Euronext-notering.
Trustus Capital Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Trustus Capital Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 200.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A) en Dutch Fund and Asset Management Association (DUFAS).
Oprichtingsjaar1978
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe contactfrequentie is afhankelijk van de behoefte van de klant, maar minimaal jaarlijks in een persoonlijk gesprek. Trustus maakt gebruik van scenario-analyse om de aansluiting tussen het cliëntenprofiel en de beleggingsportefeuille steeds passend te houden.
DSI geregistreerdTrustus is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersVermogen van de directie / eigenaren wordt ook meebelegd.
Vestiging(en)Joure, Oegstgeest, Alkmaar, Rijssen, Hilversum

Medewerkers

Wytze Riemersma
Wytze Riemersma

Algemeen directeur

Rob Visschedijk
Rob Visschedijk

Directeur