Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Trustus Capital Management

De core business van Trustus Capital Management B.V. (Trustus), opgericht in 1978, is vermogensbeheer. De organisatie twee hoofdactiviteiten, te weten: vermogensbeheer voor particulieren en instituten en het beheer van specialistische beleggingsfondsen in opkomende en frontier markten. Naast de hoofdvestiging in Joure heeft Trustus ook kantoren in Hilversum, Oegstgeest en Rijssen.

In de beleggingsfilosofie van Trustus draait het om uw financiële doelen: vermogensgroei, vermogensbehoud of een combinatie. Op basis hiervan stelt de beheerder vervolgens uw beleggingsportefeuille samen. Hierbij kiest men voor een onderverdeling tussen risicodragende en risicomijdende beleggingen over verschillende categorieën. Hoe de verdeling tussen de categorieën gebeurt, hangt af van uw risicoprofiel. En omdat de markt continu in beweging is, past de beheerder verschillende beleggingsstrategieën toe.

Trustus beheert een aantal aandelen- en derivatenfondsen onder de naam: Intereffekt Investment Funds N.V. Deze fondsen, gericht op de opkomende en frontier beleggingsmarkten, hebben een Euronext-notering.

Trustus Capital Management biedt vermogensbeheer aan vanaf €200.000.
Oprichtingsjaar1978
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Joure, Oegstgeest, Rijssen, Hilversum
Nieuws over Trustus Capital Management
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Trustus Capital Management gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »