Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Trustus Capital Management

De core business van Trustus Capital Management B.V. (Trustus), opgericht in 1978, is vermogensbeheer. De organisatie twee hoofdactiviteiten, te weten: vermogensbeheer voor particulieren en instituten en het beheer van specialistische beleggingsfondsen in opkomende en frontier markten. Naast de vestiging in Joure heeft Trustus ook kantoren in Oegstgeest, Alkmaar, Rijssen en Hilversum.

In de beleggingsfilosofie van Trustus draait het om uw financiële doelen: vermogensgroei, vermogensbehoud of een combinatie. Op basis hiervan stelt de beheerder vervolgens uw beleggingsportefeuille samen. Hierbij kiest men voor een onderverdeling tussen risicodragende en risicomijdende beleggingen over verschillende categorieën. Hoe de verdeling tussen de categorieën gebeurt, hangt af van uw risicoprofiel. En omdat de markt continu in beweging is, past de beheerder verschillende beleggingsstrategieën toe.

Trustus beheert een aantal aandelen- en derivatenfondsen onder de naam: Intereffekt Investment Funds N.V. Deze fondsen, gericht op de opkomende en frontier beleggingsmarkten, hebben een Euronext-notering.

Trustus Capital Management biedt vermogensbeheer aan vanaf €200.000.
Oprichtingsjaar1978
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Vestiging(en)Joure, Oegstgeest, Alkmaar, Rijssen, Hilversum
Trustus Capital Management is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Trustus Capital Management aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten Trustus Capital Management beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Trustus Capital Management gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Trustus Capital Management?