Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Trustus Capital Management

Beschrijving
De core business van Trustus Capital Management B.V. (Trustus), opgericht in 1978, is vermogensbeheer. De organisatie twee hoofdactiviteiten, te weten: vermogensbeheer voor particulieren en instituten en het beheer van specialistische beleggingsfondsen in opkomende en frontier markten. Daarnaast treedt Trustus op als consultant voor beleggers die begeleiding wensen bij beleggingsvraagstukken. Naast de vestiging in Joure heeft Trustus ook kantoren in Oegstgeest, Alkmaar en Rijssen.

In de beleggingsfilosofie van Trustus draait het om uw financiële doelen: vermogensgroei, vermogensbehoud of een combinatie. Op basis hiervan stelt de beheerder vervolgens uw beleggingsportefeuille samen. Hierbij kiest men voor een onderverdeling tussen risicodragende en risicomijdende beleggingen over verschillende categorieën. Hoe de verdeling tussen de categorieën gebeurt, hangt af van uw risicoprofiel. En omdat de markt continu in beweging is, past de beheerder verschillende beleggingsstrategieën toe.

Trustus beheert een aantal aandelen- en derivatenfondsen onder de naam: Intereffekt Investment Funds N.V. Deze fondsen, gericht op de opkomende en frontier beleggingsmarkten, hebben een Euronext-notering.
Vergelijk Trustus Capital Management
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 200.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A) en Dutch Fund and Asset Management Association (DUFAS).
Oprichtingsjaar1978
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudIeder kwartaal is er contact met de klant. Minimaal eens per jaar is er een persoonlijk gesprek waarin uitgebreid wordt stil gestaan bij de huidige (financiële) situatie. Tevens ontvangt de klant jaarlijks een persoonlijke analyse rapport waarin uitbreid wordt ingegaan op rendement en risico. Indien de klant op meer regelmatige basis contact wenst is dit mogelijk.
DSI geregistreerdTrustus is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersEigen vermogen van de directie / eigenaren wordt ook meebelegd.
Vestiging(en)Joure, Oegstgeest, Alkmaar, Rijssen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen