Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Trustpartners

Let op! Trustpartners is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Trustpartners uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Trustpartners
Trustpartners uit Hilversum is een vermogensbeheerder die zich sinds 2000 bezighoudt met vermogensbeheer. De hoofdactiviteiten van de beheerder bestaan uit het beheren en structureren van vermogens plus de regie voeren over de verschillende activa.

Trustpartners Vermogensbeheer richt zich met vermogensbeheer op particulieren, instellingen, stichtingen en verenigingen.

Trustpartners Vermogensbeheer is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
LET OP! Trustpartners is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2000
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Effectenkantoor Nieuwe Uitleg Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000
OVG Vermogensbeheer Vanaf €250.000
NLD Vermogensbeheer Vanaf €250.000