Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Triodos Bank Private Banking

Vergelijk de beleggingen van Triodos Bank Private Banking met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed
RegioWereld
BeleggingsstrategieTriodos Bank is volgens eigen zeggen een van de duurzaamste banken ter wereld. Bij Triodos Bank kunt u beleggen in duurzame beursgenoteerde aandelen en obligaties of thematische fondsen. De focus is gericht op kwaliteit, spreiding en een leefbare toekomst. U belegt in de meest duurzame ondernemingen en instellingen. Om dit mogelijk te maken hanteren Ze duidelijke selectiecriteria. Triodos Sustainability Research houdt deze criteria up-to-date. Bij Triodos Bank bent u er zeker van dat bedrijven in onder meer wapens, kernenergie, milieugevaarlijke stoffen en pornografie worden uitgesloten van belegging. Bovendien kunt u er op vertrouwen dat alleen de meest duurzame ondernemingen en instellingen voorrang krijgen bij het selectieproces.
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen