Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Triodos Bank Private Banking

Beschrijving
Triodos Bank is volgens eigen zeggen een van de duurzaamste banken ter wereld. De missie van Triodos Bank is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Vermogensbeheer door Triodos Private Banking kan op verschillende manieren. Zo kunt u duurzaam beleggen in de beleggingsfondsen van Triodos Bank of via een individuele effectenportefeuille. De bank richt zich met deze diensten op: vermogende particulieren, DGA’s, stichtingen en verenigingen met een vermogen vanaf 500.000 euro.

Duurzaam vermogensbeheer via Triodos Bank Private Banking betekent uw vermogen rechtstreeks beleggen in de meest duurzame beursgenoteerde aandelen en obligaties. Hierbij stelt het allereerst uw rendement-/risicoprofiel vast aan de hand van uw wensen en doelstellingen. Vervolgens volgt een algemene verdeling van uw vermogen over categorieën aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen om de risico’s te spreiden. En tot slot worden de categorieën ingevuld. Dit gebeurt met een selectie van beursgenoteerde bedrijven, instellingen en enkele duurzame beleggingsfondsen waaronder de fondsen van Triodos. De prestaties van uw portefeuille monitort de bank continu aan de hand van actuele ontwikkelingen op de financiële markt. En tevens ziet het erop toe dat uw portefeuille blijft aansluiten bij uw beleggingsprofiel.
Vergelijk Triodos Bank Private Banking
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen