Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Triodos Bank Private Banking

Triodos Bank is volgens eigen zeggen een van de duurzaamste banken ter wereld. De missie van Triodos Bank is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Vermogensbeheer door Triodos Private Banking kan op verschillende manieren. Zo kunt u duurzaam beleggen in de beleggingsfondsen van Triodos Bank of via een individuele effectenportefeuille.

Duurzaam vermogensbeheer via Triodos Bank Private Banking betekent uw vermogen rechtstreeks beleggen in de meest duurzame beursgenoteerde aandelen en obligaties. Hierbij stelt het allereerst uw rendement-/risicoprofiel vast aan de hand van uw wensen en doelstellingen. Vervolgens volgt een algemene verdeling van uw vermogen over categorieën aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen om de risico’s te spreiden. En tot slot worden de categorieën ingevuld. Dit gebeurt met een selectie van beursgenoteerde bedrijven, instellingen en enkele duurzame beleggingsfondsen waaronder de fondsen van Triodos.

Triodos Private Banking biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar1980
Medewerkers100 of meer medewerkers
Vestiging(en)Zeist
Triodos Bank Private Banking is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Triodos Bank aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Triodos Bank beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Triodos Bank?