Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Total Investment Services

Beschrijving
Total Investment Services is een vermogensbeheerder die is gevestigd in Echteld. De onderneming is in 1986 opgericht en begeleidt hoofdzakelijk particuliere beleggers plus kleine tot middelgrote institutionele beleggers bij het beheren van hun vermogen. Daarnaast biedt het diverse aanverwante financiële diensten en services aan, zoals: execution only, financiële planning, bedrijfsbemiddeling, commanditaire vennootschappen alsook het afsluiten van beleggingspolissen en –hypotheken.

In de dienstverlening van Total Investment Services staat u als klant centraal. Het biedt tailormade vermogensbeheer. Uw specifieke vermogenssituatie, wensen, doelen en uw risicobeleving daar draait het om. Samen vormt het de basis voor uw beleggingsplan en de te volgen strategie. De opgebouwde beleggingsportefeuille sluit hier nauw op aan. En door de marktontwikkelingen dagelijks te monitoren, ziet de beheerder erop toe dat uw vermogen optimaal rendeert en binnen de gestelde risicogrenzen blijft.

Total Investment Services biedt verder enkele modelportefeuilles aan. Zo zijn er de ‘Eigen Geld Portefeuille’ en ‘Recovery Portefeuille’ die door individuele vermogensbeheerders van de onderneming worden beheerd. Daarnaast kent het nog de ‘Permanente Portefeuille’. Hiermee biedt de vermogensbeheerder u de mogelijkheid uw vermogen te beleggen volgens de principes van Harry Browne.
Let op! U kunt Total Investment Services niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 45.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen