Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Total Investment Services

Total Investment Services is een vermogensbeheerder die is gevestigd in Echteld. De onderneming is in 1986 opgericht en begeleidt hoofdzakelijk particuliere beleggers plus kleine tot middelgrote institutionele beleggers bij het beheren van hun vermogen.

Total Investment Services biedt verder enkele modelportefeuilles aan. Zo zijn er de ‘Eigen Geld Portefeuille’ en ‘Recovery Portefeuille’ die door individuele vermogensbeheerders van de onderneming worden beheerd. Daarnaast kent het nog de ‘Permanente Portefeuille’. Hiermee biedt de vermogensbeheerder u de mogelijkheid uw vermogen te beleggen volgens de principes van Harry Browne.

Total Investment Services biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.

LET OP! Total Investment Services aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar1986
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Echteld
Total Investment Services is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Total Investment Services aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Total Investment Services beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Total Investment Services?