Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Total Investment Services

Vergelijk Total Investment Services ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 45.000   -   Vestiging:  Echteld

Over Total Investment Services

Total Investment Services is een vermogensbeheerder die is gevestigd in Echteld. De onderneming is in 1986 opgericht en begeleidt hoofdzakelijk particuliere beleggers plus kleine tot middelgrote institutionele beleggers bij het beheren van hun vermogen. Daarnaast biedt het diverse aanverwante financiële diensten en services aan, zoals: execution only, financiële planning, bedrijfsbemiddeling, commanditaire vennootschappen alsook het afsluiten van beleggingspolissen en –hypotheken.

In de dienstverlening van Total Investment Services staat u als klant centraal. Het biedt tailormade vermogensbeheer. Uw specifieke vermogenssituatie, wensen, doelen en uw risicobeleving daar draait het om. Samen vormt het de basis voor uw beleggingsplan en de te volgen strategie. De opgebouwde beleggingsportefeuille sluit hier nauw op aan. En door de marktontwikkelingen dagelijks te monitoren, ziet de beheerder erop toe dat uw vermogen optimaal rendeert en binnen de gestelde risicogrenzen blijft.

Total Investment Services biedt verder enkele modelportefeuilles aan. Zo zijn er de ‘Eigen Geld Portefeuille’ en ‘Recovery Portefeuille’ die door individuele vermogensbeheerders van de onderneming worden beheerd. Daarnaast kent het nog de ‘Permanente Portefeuille’. Hiermee biedt de vermogensbeheerder u de mogelijkheid uw vermogen te beleggen volgens de principes van Harry Browne.
Total Investment Services

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Total Investment Services
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 45.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.