Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Topcapital

Vergelijk de beleggingen van Topcapital met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inTrackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieTopcapital is een indexbelegger, omdat zij spreiding essentieel vindt. Men gelooft in de kracht van de markt en niet in individuele voorspellingen of analyses. Via indextrackers (ETF’s) belegt topcapital indirect in meer dan duizenden ondernemingen. Door de spreiding via indextrackers verlaagt topcapital het beleggingsrisico, naar eigen zeggen, maximaal. Van de meer dan 6.000 indextrackers belegt topcapital uitsluitend in fysieke indextrackers van aandelen, obligaties en vastgoed. Ook worden de indextrackers geselecteerd op verhandelbaarheid, kostenstructuur, transparantie en beleggingsstijl.

In de filosofie van topcapital zijn kosten zeer van belang en hebben deze een rechtstreekse impact op het rendement. Kostenbeheersing speelt een wezenlijke rol in het beleggingsbeleid. Dat geldt dus niet alleen voor de keuze van de indextracker, maar ook voor het beperken van transactiekosten.

Topcapital is er van overtuigd dat het verhogen van beleggingsrendement alleen gepaard kan gaan met het nemen van meer risico’s. Daarom zet topcapital in op het identificeren voor welke risico’s een belegger beloont wordt en voor welke niet. Topcapital maakt bij het invullen van portefeuilles op geen enkele wijze gebruik van voorspellingen over markten over koersen, omdat deze volgens haar domweg niet te voorspellen zijn. Topcapital doet dan ook niet aan voorspellen of markttiming. Topcapital is wel een aanhanger van een consequente en strategische verdeling over aandelen, obligaties en vastgoed (de asset allocatie). Deze baseert topcapital op het risicoprofiel van de belegger.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageUitgebreide rapportage per kwartaal. Deze rapportage is ook op dagbasis online inzichtelijk via het eigen klantenportaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderSpecialisten in fysieke indextrackers.
OpmerkingenRelaties beschikken over een eigen online portaal. Daar is op dagbasis de up-to-date vermogensrapportage beschikbaar. Verder kan er ook informatie over de beleggingen, over topcapital, de maandelijkse nieuwsbrieven en overige relevante informatie worden geraadpleegd.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen