Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Topcapital

Topcapital is een indexbelegger, omdat zij spreiding essentieel vindt. Men gelooft in de kracht van de markt en niet in individuele voorspellingen of analyses. Via indextrackers (ETF’s) belegt topcapital indirect in meer dan duizenden ondernemingen. Door de spreiding via trackers verlaagt topcapital het beleggingsrisico, naar eigen zeggen, maximaal. Van de meer dan 6.000 indextrackers belegt topcapital uitsluitend in fysieke indextrackers van aandelen, obligaties en vastgoed. Ook worden de indextrackers geselecteerd op verhandelbaarheid, kostenstructuur en transparantie.

In de filosofie van topcapital zijn kosten zeer van belang en hebben deze een rechtstreekse impact op het rendement. Kostenbeheersing speelt een wezenlijke rol in het beleggingsbeleid. Dat geldt dus niet alleen voor de keuze van de ETF, maar ook voor het beperken van transactiekosten.

Topcapital maakt bij het invullen van portefeuilles op geen enkele wijze gebruik van voorspellingen over markten over koersen, omdat deze volgens haar domweg niet te voorspellen zijn. Topcapital doet dan ook niet aan voorspellen of markttiming.
Belegt inTrackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Topcapital beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Topcapital gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Topcapital?