Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Topcapital beleggingen

Topcapital is een marktbelegger, omdat zij spreiding essentieel vindt. Men gelooft in de kracht van de markt en niet in individuele voorspellingen of analyses. Via indextrackers (ETF’s) en marktfondsen belegt topcapital indirect in meer dan duizenden ondernemingen. Door de spreiding via trackers en fondsen verlaagt topcapital het beleggingsrisico, naar eigen zeggen, maximaal. Van de meer dan 7.000 indextrackers en fondsen belegt topcapital uitsluitend in fysieke beleggingen van aandelen, obligaties en vastgoed. Daarbij beleggen ze uitsluitend duurzaam. Elke belegging is getoetst op het gebied van milieu, maatschappij, goed bestuur en ethische normen. Ook worden de posities geselecteerd op verhandelbaarheid, kostenstructuur en transparantie.

In de filosofie van topcapital zijn kosten zeer van belang en hebben deze een rechtstreekse impact op het rendement. Kostenbeheersing speelt een wezenlijke rol in het beleggingsbeleid. Dat geldt dus niet alleen voor de keuze van de ETF of het marktfonds, maar ook voor het beperken van transactiekosten.

Topcapital maakt bij het invullen van portefeuilles op geen enkele wijze gebruik van voorspellingen over markten over koersen, omdat deze volgens haar domweg niet te voorspellen zijn. Topcapital doet dan ook niet aan voorspellen of markttiming.
Belegt inTrackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageUitgebreide rapportage per kwartaal. Deze rapportage is ook op dagbasis online inzichtelijk via het eigen klantenportaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Topcapital beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »