Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement Today's Vermogensbeheer

Vergelijk het rendement van Today's Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.

Rendement

2015
2014
2013
Defensief
2,2%
6,0%
8,0%
Neutraal
2,9%
6,9%
7,4%
Offensief
4,1%
7,8%
6,9%
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenToday's Vermogensbeheer werkt met twee depotbanken, Binck en Interactive Brokers. De beheerder kiest de bank welke het best aansluit bij uw wensen.
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Today's Vermogensbeheer kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen