Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

THB Vermogensbeheer

THB Vermogensbeheer
THB Vermogensbeheer is een vermogensbeheerorganisatie in Tilburg. De organisatie, opgericht in 1997, beheert de vermogens van particulieren, vennootschappen, stichtingen en pensioenfondsen. Daarnaast ondersteunt het u op het gebied van successieplanning en bijvoorbeeld fiscale kwesties.

Het beleggingsbeleid van THB Vermogensbeheer kenmerkt zich door actief, gefundeerd en op basis van grondige analyses beleggen. Gericht op vermogensgroei met een aanvaardbaar risico voor de lange termijn. Bij de realisatie ervan staan uw persoonlijke wensen en omstandigheden centraal. En die vinden uiteindelijk hun weerslag in een effectenportefeuille die de vermogensbeheerder voor u op maat samenstelt en beheert. Horen er aandelen in de portefeuille thuis? Dan investeert de beheerder in financieel gezonde en stabiele ondernemingen met winstpotentieel. Ook belegt het in beleggingsfondsen, etf's, vastgoed, obligaties en andere renteproducten afhankelijk van uw risicoprofiel en/of voorkeuren.

THB Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar 1997
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Tilburg
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over THB Vermogensbeheer.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Effectenkantoor Nieuwe Uitleg Vanaf €250.000
Sequoia Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Today's Group Vanaf €250.000
NLD Vermogensbeheer Vanaf €250.000