Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen SVDH Vermogensbeheer

Let op! SVDH Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van SVDH Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog zelfstandig actief was.

SVDH Vermogensbeheer (Schraauwers Van den Hout & Partners) is in 2019 gefuseerd met Havika Vermogensbeheer. Men is nu actief onder de nieuwe naam Comfort Vermogensbeheer.
Het beleggingsbeleid van SVDH is gebaseerd op de core-satellite strategie. De kern van de portefeuille is bedoeld om tegen zo laag mogelijke kosten het marktrendement te behalen, de satellieten zijn bedoeld om de markt te verslaan.

De strategie is erop gericht om met behulp van onder- en overwegingen in regio’s, sectoren staats- en bedrijfsobligaties en belegging categorieën zoals vastgoed en grondstoffen de verschillende indices te verslaan. SVDH meet het succes van de strategie door de portefeuille naast een benchmark (meetlat) te leggen. SVDH werk met zogenaamde onder- en overweging van beleggingscategorieën, volgens het adagium: “It’s time in the market, not timing the market that’s important”.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal en jaar en in overleg vaker mogelijk.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000
Helliot Vermogensbeheer Vanaf €100.000
1Vermogensbeheer Vanaf €100.000
OHV Vermogensbeheer Vanaf €100.000