Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Stroeve Lemberger

Stroeve Lemberger belegt wereldwijd voor haar cliënten. Per risicoprofiel wordt een lange termijn strategische weging voor de verschillende categorieën vastgesteld. Op basis van macro en monetaire ontwikkelingen en kapitaalbewegingen wordt een tactische visie gedestilleerd. Dit bepaalt de mate waarin een categorie wordt overwogen of onderwogen ten opzichte van het strategische gewicht. Op basis van risicomanagementoverwegingen zijn per categorie bovengrenzen geformuleerd.

Voor het construeren van beleggingsportefeuilles maakt Stroeve Lemberger gebruik van verschillende instrumenten: aandelen, obligaties, actief beheerde beleggingsfondsen, ETF's en indexfondsen. Bij de selectie van actief beheerde beleggingsfondsen geldt als uitgangspunt dat de verwachte outperformance moet opwegen tegen de extra kosten die van toepassing zijn, in vergelijking met een product dat het rendement van een marktindex repliceert.

Voor de selectie van individuele aandelen wordt gebruik gemaakt van research die wordt ingekocht bij diverse gerenommeerde banken en researchinstellingen. De focus bij de selectie van individuele aandelen ligt op de grotere Europese en Amerikaanse bedrijven. Naast individuele obligaties en andere beleggingsfondsen kunnen ook op maat gemaakte structured notes worden opgenomen in de beleggingsportefeuilles. Deze producten worden gestructureerd door een externe partij in nauw overleg met de specialisten van Stroeve Lemberger.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Structured products
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Cliënten kunnen hun rapportages via de online portal 24/7 inzien. Tevens is er een mogelijkheid om op kwartaalbasis een beleggingsrapportage per post te ontvangen.
Inzage portefeuille Via de portal, app of hardcopy rapportages.
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Stroeve Lemberger.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Auréus Vanaf €500.000
IVV Instituut voor Vermogensopbouw Vanaf €500.000
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000