Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Stoic

Stoic is als vermogensbeheerder opgericht in 2011 en vindt haar oorsprong in het beheer van het familiekapitaal van de eigen partners. Stoic houdt kantoor in Amsterdam en Soest. In 2012 zijn ze als vermogensbeheerder onder de naam ‘Blu Asset Management’ ook andere cliënten gaan bedienen. In 2019 heeft men de merknaam veranderd naar Stoic, omdat ze vinden dat het stoïcisme (een filosofische stroming uit de Griekse Oudheid), de beste verbeelding is van hun visie op vermogensbeheer.

Stoic behoort tot de meest passieve beleggers van Nederland. Zij gelooft niet in de toegevoegde waarde van actief beheer. Haar beleggingsfilosofie komt voort uit haar wezenlijke overtuiging dat spreiding en lage kosten de sleutel zijn tot succesvol vermogensbeheer. Volgens Stoic is het voorspellen van het gedrag van financiële markten onmogelijk. Spreiden is de enige juiste manier volgens Stoic om het risico van de investeringen terug te brengen.

Stoic biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar2012
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam, Soest
Stoic is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Stoic aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten Stoic beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Stoic gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Stoic?