Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

SNS Bank

Let op! SNS Bank is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van SNS Bank uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Vermogensbeheer bij SNS Bank wordt verzorgd door SNS Securities. Dit is een specialist op het gebied van vermogensadvies en -beheer. Het biedt een beleggingsportefeuille op maat en u kunt kiezen uit individueel vermogensbeheer en duurzaam vermogensbeheer. SNS Bank is onderdeel van SNS REAAL en is opgericht in 1817.

Het samenstellen van uw beleggingsportefeuille doet SNS Securities aan de hand van uw doelstellingen, risicoprofiel, beleggingshorizon en gewenste beleggingsstrategie. Dus: wenst u vermogensgroei, inkomsten uit uw vermogen of een mix van beiden. Vervolgens stelt het een beleggingsportefeuille op maat op. Hierbij kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:
- Individueel Vermogensbeheer: hierbij wordt hoofdzakelijk belegd in Europese aandelen en obligaties.
- Duurzaam Vermogensbeheer: dit betekent beleggen in duurzaamheid. De portefeuille wordt samengesteld uit individuele aandelen en obligaties die voldoen aan de criteria voor duurzaam beleggen, namelijk: People, Planet en Profit.

Is de portefeuille ingericht? Dan volgt de vermogensbeheerder de marktontwikkelingen en beurzen en past waar nodig de portefeuille aan.
LET OP! SNS Bank is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Vestiging(en) Door heel het land

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ABN AMRO Vanaf €50.000
Rabobank Vanaf €2.000
Knab Vanaf €100
ING Bank Vanaf €1.000