Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Slim Vermogensbeheer

Beschrijving
Slim Vermogensbeheer, voorheen bekend als Berben’s Effectenkantoor, is een vermogensbeheerder te Weert die sinds 1972 actief is in Nederland. Daarmee is Slim één van de oudste vermogensbeheerders van Nederland. Na jaren onderdeel te zijn geweest van de Deense Jyske Bank is de vermogensbeheerder sinds december 2014 volledig onafhankelijk en zelfstandig. De aandelen van deze vermogensbeheerder zijn in handen van de partners en directie. Slim Vermogensbeheer heeft samenwerkingen met Jyske bank, Binckbank en De Giro (fundshare).

Slim vermogensbeheer hecht erg aan het “ken-uw-cliënt” principe. Men ziet beleggen niet als een doel op zich, maar als onderdeel van een bredere context. Een gedegen financieel plan ligt dan ook ten grondslag aan het maatwerk beleggingsbeleid. Dit maatwerk komt ook tot uiting in het aantal risicoprofielen dat Slim hanteert. Met acht verschillende risicoprofielen onderscheid Slim Vermogensbeheer zich in deze markt.

Slim kiest doelbewust niet voor winstmaximalisatie, maar voor het realiseren van uw (persoonlijke) doelstellingen. Het vermijden van onnodige beleggingsrisico’s staat dan ook centraal in het beleggingsbeleid.

Slim vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer vanaf €150.000,- en beleggingsadvies vanaf €250.000,-.
Vergelijk Slim Vermogensbeheer
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar1972
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, Jyske Bank (Denemarken)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
DSI geregistreerdSlim Vermogensbeheer is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Vestiging(en)Weert
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen