Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Slim Vermogensbeheer

Slim Vermogensbeheer, voorheen bekend als Berben’s Effectenkantoor, is een vermogensbeheerder te Weert die sinds 1972 actief is in Nederland. Na jaren onderdeel te zijn geweest van de Deense Jyske Bank is de vermogensbeheerder sinds december 2014 volledig onafhankelijk en zelfstandig. De aandelen van deze vermogensbeheerder zijn in handen van de partners en directie.

Slim vermogensbeheer hecht erg aan het “ken-uw-cliënt” principe. Men ziet beleggen niet als een doel op zich, maar als onderdeel van een bredere context. Een gedegen financieel plan ligt dan ook ten grondslag aan het maatwerk beleggingsbeleid. Dit maatwerk komt ook tot uiting in het aantal risicoprofielen dat Slim hanteert. Met acht verschillende risicoprofielen onderscheid Slim Vermogensbeheer zich in deze markt.

Slim kiest doelbewust niet voor winstmaximalisatie, maar voor het realiseren van uw (persoonlijke) doelstellingen. Het vermijden van onnodige beleggingsrisico’s staat dan ook centraal in het beleggingsbeleid.

Slim vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer vanaf €150.000,- en beleggingsadvies vanaf €250.000,-.
Oprichtingsjaar1972
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Jyske Bank (Denemarken), Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Weert
Nieuws over Slim Vermogensbeheer
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »