Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Sequoia Vermogensbeheer

Bij de opbouw van een portefeuille kiest Sequoia Vermogensbeheer voor een Core – Satellite verdeling. Core - Satellite beleggingen zijn gebaseerd op het concept van het splitsen van een portefeuille in twee segmenten. Het Core gedeelte vormt de fundering van de strategie en biedt de as waaromheen de specialistische Satellite beleggingen kunnen worden toegevoegd. Het tweede segment van de portefeuille wordt gevormd door het Satellite gedeelte. Dit kan worden bereikt door te beleggen in specifieke markten, specialistische ETF’s (Exchange Traded Funds/Trackers), actief beheerde fondsen, beleggingsthema's en individuele aandelen.

Sequoia maakt voor de invulling van haar portefeuilles veelal gebruik van ETF’s. Het beleggen in ETF’s zorgt ervoor dat u transparant en goed gespreid toegang hebt tot de markt tegen een lage prijs.

Sequoia monitort veelvuldig op risico. Men maakt hierbij gebruik van attributieanalyses, scenarioanalyses en VaR- analyses. Sequoia voert stress tests uit om portefeuille optimalisaties te toetsen.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Ieder kwartaal een schriftelijke rapportage, die wordt toegelicht tijdens een persoonlijk gesprek.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Sequoia Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

OVG Vermogensbeheer Vanaf €250.000
DoubleDividend Vanaf €250.000
Beer & Van Stapele Wealth Management Vanaf €250.000
Ostrica Vanaf €250.000