Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Semmie

Semmie
Semmie is opgericht in 2016 en is een vermogensbeheerder, gevestigd in Amsterdam. Semmie is begonnen met het doel de beleggingswereld toegankelijk te maken. Door het instapbedrag minimaal te houden, de kosten zo laag mogelijk te houden en een eigen gebruiksvriendelijk platform te ontwikkelen, wordt beleggen voor een brede doelgroep mogelijk.

Het doel van Semmie is om de investeringen van haar klanten transparanter te maken. Dit doen ze door klanten te informeren over allerlei zaken omtrent beleggen. Ook zorgt het online platform van Semmie ervoor dat klanten inzicht en controle hebben over hun beleggingen. De laagdrempelige dienstverlening maakt dat ook mensen met minder kennis van de financiële markt bij Semmie kunnen beleggen.

Semmie is volgens eigen zeggen gericht op een marktconform rendement. Ze werkt met lange termijn doelen en heeft een risicomijdend beleggingsbeleid. Semmie heeft 3 modelportefeuilles waaruit gekozen kan worden: Solid, Sustainable en Smart. Binnen deze modelportefeuilles is rekening gehouden met de verschillende behoeftes van klanten omtrent duurzaamheid en risico/rendement.

Semmie hanteert vier risicoprofielen. Defensief, neutraal, offensief en zeer offensief. Het minimale inlegbedrag voor al deze profielen bedraagt €1.000. Semmie biedt ook de mogelijkheid aan om aanvullend pensioen op te bouwen met een pensioenrekening. Het is bij Semmie ook mogelijk om een uitkerende lijfrente aan te houden.
Oprichtingsjaar 2016
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 50 tot 100 medewerkers
Kifid Semmie Group B.V. is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Nieuws over Semmie
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Semmie.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000
Oxby Vanaf €15.000