Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

sCOREvalue

Let op! sCOREvalue is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van sCOREvalue uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Een internationaal georiënteerde vermogensbeheerder is sCOREvalue. Het heeft vestigingen in Genève en Amsterdam en een medewerker in New York. Naast algemeen vermogensbeheer houdt het zich bezig met thematisch beleggen en ‘alternative investments’. De organisatie is in 2011 ontstaan uit een partnership tussen Steenman Asset Management en Attica Holding.

Dankzij de gezamenlijke beleggingskennis en de schaalgrootte is sCOREvalue in staat continu op de veranderende ontwikkelingen in de financiële wereld in te spelen. Het stelt portefeuilles op maat samen aan de hand van uw doelen en behoeften. Bij de portefeuillesamenstelling maakt het gebruik van statistische optimalisatietechnieken, fundamentele analyse en gezond verstand. Daarnaast volgt het een algemene strategie die is gebaseerd op spreiding, modelportefeuilles en strategische ‘asset allocatie’. Vervolgens past de organisatie drie verschillende thematische beleggingsstrategieën toe, namelijk: De ‘Core Absolute Return’ (CAR)-strategie, de ‘Hard Assets’ strategie en ‘MacroTrend’ strategie.
LET OP! sCOREvalue is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar Onbekend
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
NNEK Vanaf €100
Junior Vanaf €1.000
Oxby Vanaf €15.000