Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

RVO Vermogensadvies

RVO Vermogensadvies te Limmen bestaat sinds 2001 en is een vermogensbeheerder met een breed scala aan financiële diensten en services. Behalve vermogensbeheer en portefeuille-analyse verzorgt het eveneens financiële en estate planning plus lijfrentepolissen, kapitaalverzekeringen en financieringen van bijvoorbeeld woonhuizen, bedrijfspanden en vaartuigen.

NIEUWS:
Nobel Vermogensbeheer uit Amsterdam heeft de vermogensbeheer- en -adviesactiviteiten van RvO Vermogensadvies uit Limmen overgenomen. De transactie heeft op 1 november 2013 plaatsgevonden. De vermogensbeheerders van RvO zijn in dienst getreden van Nobel Vermogensbeheer.
Oprichtingsjaar2001
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Limmen
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »