Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Hedge Funds
RegioWereld
BeleggingsstrategieHet beleggingsbeleid van Roemer Kamp & Partners is gebaseerd op ratio en academische research. Uitgangspunt is een zeer gedifferentieerde en wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille. Hiermee wordt het individuele risico volledig uitgesloten. Er wordt nadruk gelegd op beleggingsstijlen die over de afgelopen 80 jaar hebben bewezen een uitstekend rendement te genereren. Bij elke investering wordt door Roemer Kamp & Partners kritisch gekeken naar de kosten en worden deze zo laag mogelijk gehouden. Daarnaast wordt er altijd gekeken naar beleggingen die de rendementsrisico verhouding van de portefeuille kunnen optimaliseren.

Wat doen ze niet:
- Beleggen in “eigen producten”.
- Beleggen in individuele aandelen en obligaties.
- Beleggen om op korte termijn winst te (willen) realiseren.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen