Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer

Vergelijk Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Haarlem

Over Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer

Roemer Kamp & Partners is een vermogensbeheerder uit Haarlem. Zij staan voor: Persoonlijke aandacht en lange termijn relaties. Beleggen. Risico’s worden sterk afgewogen. Altijd op zoek naar een maatwerk oplossing voor de cliënt. Alvorens iemand cliënt kan worden, wordt een zeer uitgebreide intake en financiële planning gedaan ( waarbij het langere termijn doel om te beleggen centraal staat). Nauwkeurig wordt bepaald welk rendement cliënt mag verwachten en welk risico daarbij hoort. Naast de gehele financiële situatie, wordt er voor het bepalen van de risicoacceptatie van de cliënt, aandacht besteed aan de emotionele kant van beleggen. Net als de relatie is het beheer van Roemer Kamp gericht op de lange termijn.

Financiële planning is volgens Roemer Kamp & Partners essentieel om te bepalen welk soort beheer het beste aansluit bij de wensen en doelstellingen van de cliënt. Door de totale financiële begeleiding krijgen cliënten volledig inzicht in hun financiële situatie.

Het beleggingsbeleid van Roemer Kamp kenmerkt zich door een zeer brede spreiding over de verschillende beleggingscategorieën en door de keuze niet te beleggen in individuele aandelen of individuele obligaties. Er wordt vooral gestuurd op de onderlinge samenhang van de beleggingen in de portefeuilles. Om het beleggingsdoel te bereiken wordt er belegd op een gedisciplineerde wijze en geïnvesteerd op basis van bewezen beleggingsstrategie, wetenschappelijk onderbouwd. Ze maken geen gebruik van eigen producten.
Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.