Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer

Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer
Roemer Kamp & Partners is een vermogensbeheerder uit Haarlem. Risico’s worden door Roemer Kamp sterk afgewogen. Alvorens iemand cliënt kan worden, wordt een zeer uitgebreide intake en financiële planning gedaan ( waarbij het langere termijn doel om te beleggen centraal staat). Nauwkeurig wordt bepaald welk rendement cliënt mag verwachten en welk risico daarbij hoort. Naast de gehele financiële situatie, wordt er voor het bepalen van de risicoacceptatie van de cliënt, aandacht besteed aan de emotionele kant van beleggen.

Financiële planning is volgens Roemer Kamp & Partners essentieel om te bepalen welk soort beheer het beste aansluit bij de wensen en doelstellingen van de cliënt. Door de totale financiële begeleiding krijgen cliënten volledig inzicht in hun financiële situatie.

Het beleggingsbeleid van Roemer Kamp kenmerkt zich door een zeer brede spreiding over de verschillende beleggingscategorieën en door de keuze niet te beleggen in individuele aandelen of individuele obligaties.

Roemer Kamp & Partners biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar 2008
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Haarlem
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Roemer Kamp.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

IVV Instituut voor Vermogensopbouw Vanaf €500.000
Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000
CapitalatWork Vanaf €500.000
DIMA Vermogensbeheer Vanaf €500.000