Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Robeco Vermogensbeheer

Let op! Robeco Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Robeco Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Robeco is onderdeel van de Rabobank en is in 2002 gestart met Robeco Vermogensbeheer. Het belegt met als doel: een goed rendement behalen, maar niet ten koste van alles. Doelgroep van de vermogensbeheerder is zowel de grote als kleine belegger en de minimuminleg is € 25.000,-.

Uw vermogen beleggen via Robeco Vermogensbeheer begint met een persoonlijk telefoongesprek. Aan de hand hiervan wordt uw beleggingsprofiel opgesteld die weergeeft wat de meest aantrekkelijke risico/rendementsverhouding voor u is. Daarna adviseert het u over de beste portefeuillesamenstelling.

Om een optimaal renderende beleggingsportefeuille op te bouwen met minimale risico’s gaat de vermogensbeheerder gedegen te werk. Hierbij baseert het zich op het beleggingsbeleid dat vier pijlers kent. Zo kijkt het naar de macro-economische gegevens, de prijs van de aandelen op de financiële markt evenals het sentiment en past rekenkundige modellen toe. Het eindresultaat hiervan is een evenwichtige en wereldwijd gespreide portefeuille. Hierbij wordt uitsluitend in beleggingsfondsen belegd. Niet alleen die van Robeco, maar ook van derden. Is de portefeuille klaar? Dan zien de beleggingsexperts van Robeco Vermogensbeheer erop toe dat uw portefeuille actief en verantwoord wordt beheerd.
LET OP! Robeco Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers Onbekend
Vestiging(en) Door heel het land

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Saxo Bank Vanaf €10.000
Rabobank Vanaf €2.000
ABN AMRO Vanaf €50.000
Knab Vanaf €100