Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Ritzer & Rouw Private Management

Let op! Ritzer & Rouw Private Management is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Ritzer & Rouw Private Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Ritzer & Rouw Private Management zijn overgenomen door Auréus.
Het beleggingsbeleid kenmerkt zich door naast een spreiding over asset-classes, een spreiding over verschillende beleggingsstijlen aan te brengen en deze afzonderlijke beleggingsstijlen af te stemmen op het met haar relaties afgesproken beleggingskader. Het doorvoeren van verschillende beleggingsstijlen leidt in de optiek van Ritzer & Rouw Private Management tot een betere risico- rendementsverhouding.

Zij selecteren en onderhouden nauwe contacten met diverse zogeheten “niche-players”. Het gaat hierbij om beleggingsspecialisten in een specifieke markt, dan wel om beheerders met een geheel eigen beleggingsfilosofie. De open architectuur biedt de mogelijkheid de gehele markt te verkennen op aantrekkelijke beleggingsvormen. Alternatieve beleggingsvormen maken onderdeel uit van de asset-allocatie. Eén van de gehanteerde risicomaatstaven betreft de standaarddeviatie (volatiliteit) van de onderliggende strategieën, alsmede van de portefeuille als geheel.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Derivaten, Hedge Funds, Structured products
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per maand of anders op verzoek.
Inzage portefeuille Op verzoek

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Providence Capital Vanaf €5.000.000
Box Consultants Vanaf €5.000.000
NNEK Vanaf €100
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000