Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Ritzer & Rouw Private Management

Ritzer & Rouw Private Management te Veldhoven is een vermogensbeheerder die zich profileert als ‘family office’. De organisatie bestaat sinds 1 januari 2001 en is gespecialiseerd in het beheer van grotere familievermogens. Zo coördineert het onder meer uw financiële zaken, geeft adviezen en verzorgt het beheer van uw vermogen plus de overdracht.

Ritzer & Rouw Private Management is uw partner in business als het gaat om het behartigen van uw financiële belangen. Behalve het coördineren van verschillende financiële activiteiten, adviseert het u over investeringen én biedt hulp bij administratieve, juridische en fiscale zaken. Ook begeleidt en ondersteunt de beheerder u bij het beleggen van uw vermogen. Bijvoorbeeld met het formuleren van een passend beleid, het zoeken van fondsbeheerders en ziet erop toe dat de risico’s en rendementen in lijn met de afspraken blijven. Ook helpt het bij de overdracht van het vermogen naar een volgende generatie.

Ritzer & Rouw biedt vermogensbeheer aan vanaf €5 miljoen.
Oprichtingsjaar2001
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Vestiging(en)Veldhoven
Ritzer & Rouw Private Management is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Ritzer & Rouw aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Ritzer & Rouw beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Ritzer & Rouw?