Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
De Rabobank biedt verschillende manieren om uw vermogen te beleggen. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor vermogensbeheer, beleggingsadvies of zelf beleggen.

- Voor echt vermogensbeheer komt u terecht bij Rabobank Private Banking. Onder de noemer "Rabo Beheerd Beleggen fondsen" kunt u daar terecht vanaf een belegbaar vermogen van €80.000,-. Uw beleggingsportefeuille wordt dan opgebouwd uit beleggingsfondsen. Voor het storten en opnemen van bedragen geldt een minimumbedrag van €10.000.

- Beleggingsadvies biedt de Rabobank aan onder de noemer "Rabo Select Beleggen" en dit is mogelijk vanaf een belegbaar vermogen van €200.000. Met Rabo Select Beleggen heeft u een ruime keuze aan beleggingsmogelijkheden. Van beleggingsfondsen tot individuele aandelen en van obligaties tot opties.

- Zelf beleggen noemt de Rabobank "Rabo Direct Beleggen". U bent zelf volledig verantwoordelijk voor de portefeuillesamenstelling en het beheer ervan. U kunt dan beleggen in beleggingsfondsen, indexfondsen, aandelen, obligaties en derivaten.
Vergelijk Rabobank
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 80.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 200.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen