Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Rabobank ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 80.000

Over Rabobank

De Rabobank biedt verschillende manieren om uw vermogen te beleggen. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor vermogensbeheer, beleggingsadvies of zelf beleggen.

- Voor echt vermogensbeheer komt u terecht bij Rabobank Private Banking. Onder de noemer "Rabo Beheerd Beleggen fondsen" kunt u daar terecht vanaf een belegbaar vermogen van €80.000,-. Uw beleggingsportefeuille wordt dan opgebouwd uit beleggingsfondsen. Voor het storten en opnemen van bedragen geldt een minimumbedrag van €10.000.

- Beleggingsadvies biedt de Rabobank aan onder de noemer "Rabo Select Beleggen" en dit is mogelijk vanaf een belegbaar vermogen van €200.000. Met Rabo Select Beleggen heeft u een ruime keuze aan beleggingsmogelijkheden. Van beleggingsfondsen tot individuele aandelen en van obligaties tot opties.

- Zelf beleggen noemt de Rabobank "Rabo Direct Beleggen". U bent zelf volledig verantwoordelijk voor de portefeuillesamenstelling en het beheer ervan. U kunt dan beleggen in beleggingsfondsen, indexfondsen, aandelen, obligaties en derivaten.
Rabobank

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Rabobank
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 80.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 200.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.