Rabobank Private Banking

-- Standaard vermelding --
-- Standaard vermelding --
Deze vermogensbeheerder heeft een gratis standaard vermelding op deze site. Vermogensbeheerders kunnen er ook voor kiezen om extra informatie te publiceren middels een betaalde uitgebreide vermelding. Voor meer info zie pagina Over ons.
Rabobank Private Banking
Rabobank Private Banking biedt verschillende manieren om uw vermogen te beleggen. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor vermogensbeheer, beleggingsadvies of zelf beleggen.
- Vermogensbeheer biedt Rabobank Private Banking aan onder de noemer "Rabo Beheerd Beleggen fondsen". Vanaf een belegbaar vermogen van €80.000 wordt uw beleggingsportefeuille opgebouwd uit uitsluitend beleggingsfondsen. Voor het storten en opnemen van bedragen geldt een minimumbedrag van €10.000.
- Beleggingsadvies biedt de Rabobank aan onder de noemer "Rabo Select Beleggen" en dit is mogelijk vanaf een belegbaar vermogen van €200.000. Met Rabo Select Beleggen heeft u een ruime keuze aan beleggingsmogelijkheden. Van beleggingsfondsen tot individuele aandelen en van obligaties tot opties.
- Zelf beleggen noemt de Rabobank "Rabo Direct Beleggen". U bent zelf volledig verantwoordelijk voor de portefeuillesamenstelling en het beheer ervan. U kunt dan beleggen in beleggingsfondsen, indexfondsen, aandelen, obligaties en derivaten.
Let op! U kunt Rabobank Private Banking niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Opname in onze vergelijkmodule is alleen mogelijk indien de vermogensbeheerder doorlopend voldoende informatie verstrekt over de eigen dienstverlening, gerealiseerde rendementen, kosten en organisatie.

Van deze vermogensbeheerder hebben wij onvoldoende informatie dus kan deze beheerder niet goed vergeleken worden met andere vermogensbeheerders.

Vermogensbeheerders die recent zijn gestart en daarom nog onvoldoende trackrecord hebben worden (nog) niet opgenomen in de vergelijkmodule.

Deze melding is conform het AFM normkader voor vergelijkingssites.
Dienstverlening
Vermogensbeheer
Vermogensbeheer
Bij vermogensbeheer geeft u de vermogensbeheerder een volmacht voor het zelfstandig beheren van uw beleggingsportefeuille. Met deze volmacht stelt u uw vermogensbeheerder in de gelegenheid om uw beleggingsportefeuille te beheren zonder telkens overleg en toestemming aan u te hoeven vragen, binnen de met u gemaakte afspraken.
Ja, vanaf € 80.000,-
Beleggingsadvies
Beleggingsadvies
Bij beleggingsadvies wordt in overleg met de beleggingsadviseur uw portefeuille ingericht. De beleggingsadviseur is uw klankbord en houdt uw portefeuille in de gaten, maar u neemt uiteindelijk zelf de beslissingen.
Ja, vanaf € 80.000,-
Organisatie
Kifid
Kifid
Is de vermogensbeheerder aangesloten bij het klachteninstituut Kifid en heeft men zich verbonden verklaard aan de uitspraken van het Kifid.
Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

SelectieRapport met goed beoordeelde vermogensbeheerders
Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?
Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per mail ontvangt u een selectie van goed beoordeelde vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Gratis SelectieRapport »
Copyright 2011 - 2017 Vermogensbeheer.nl  -  Privacy  -  Disclaimer  -  Sitemap  -  Zoeken  -  Inloggen