Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Rabobank Private Banking

Rabobank Private Banking biedt verschillende manieren om uw vermogen te beleggen. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor vermogensbeheer, beleggingsadvies of zelf beleggen.

- Vermogensbeheer biedt Rabobank Private Banking aan onder de noemer "Rabo Beheerd Beleggen Exclusief" en "Individueel Vermogensbeheer". Bij de laatste variant kan er bij de invulling van de beleggingsportefeuille rekening gehouden worden met persoonlijke voorkeuren/wensen van de klant.

- Beleggingsadvies biedt men aan onder de noemer "Rabo Advies Beleggen". Met Rabo Advies Beleggen heeft u een ruime keuze aan beleggingsmogelijkheden. Van beleggingsfondsen tot individuele aandelen en van obligaties tot opties.

Rabo Beheerd Beleggen Exclusief is mogelijk vanaf €500.000 en Individueel Vermogensbeheer vanaf €1 miljoen. Rabo Advies Beleggen is mogelijk vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers100 of meer medewerkers
Depotbank(en)Rabobank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Door heel het land
Nieuws over Rabobank Private Banking
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Rabobank Private Banking gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »