Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Puilaetco

Puilaetco is een actieve belegger. De bank anticipeert actief op ontwikkelingen op de financiële markten. Bij elk risicoprofiel gaat men uit van een strategische asset allocatie die is bepaald op basis van historische en verwachte risico- of rendementskarakteristieken voor de lange termijn. Binnen haar beleggingsbeleid bepaalt men op basis van economische ontwikkelingen de actuele wegingen in de beleggingsportefeuilles van cliënten. Hiermee wil de bank de risico’s binnen de beleggingsportefeuilles zoveel mogelijk beperken in tijden van economische onzekerheid en vergroten bij gunstige economische vooruitzichten. Puilaetco stelt haar wereldwijd gespreide of duurzame portefeuilles samen met individuele aandelen en obligaties of door middel van een fondsenportefeuille.

De beleggingsstrategie van Puilaetco wordt mede bepaald door de beleggingsstrategie van de groep Quintet Private Bank. Deze wordt omschreven als "Actief beheer met een asymmetrische benadering"
- Actieve beheerders: Het Asset Allocation Committee van de Groep (GAAC) definieert sterke overtuigingen over de belangrijkste activaklassen en sommige beleggingsthema's. Deze overtuigingen resulteren in een actief beheer.
- Asymmetrische benadering van het risicobeheer: Deze benadering wordt toegepast om het vermogen van de cliënten zo veel mogelijk te vrijwaren.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 6-10 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Doorlopend via online App “My Puilaetco”. Periodiek via uitgebreide maand- en kwartaalrapportages en regelmatige toelichting door de Cliënt Advisor.
Inzage portefeuille Online inzage, 24/7 via gesloten cliëntomgeving “My Puilaetco”. Hierin staan de gegevens over de evolutie van de portefeuilles alsook het laatste financiële en economische nieuws.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
Van Lanschot Vanaf €500.000
ING Private Banking Vanaf €500.000
Triodos Bank Private Banking Vanaf €500.000