Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Puilaetco

Puilaetco
Sinds 1868 begeleidt de private bank Puilaetco haar cliënten bij elke fase van hun leven. Puilaetco heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in Antwerpen, Hasselt, Luik, Namen, Sint-Martens-Latem en Waregem. Er werken ongeveer 200 mensen in België. Het toevertrouwde vermogen bedraagt ca. 10 miljard Euro. Puilaetco maakt deel uit van de groep Quintet Private Bank, die in 50 steden in Europa aanwezig is. Ze bieden een uitgebreid gamma van oplossingen en diensten voor het beheer van familie- en professioneel vermogen.

De oplossingen van Puilaetco omvatten de volgende domeinen: discretionair beheer, beleggingsadvies, patrimoniale fondsen, een aanbod van duurzame en verantwoorde producten, beleggingsoplossingen inzake beursgenoteerd vastgoed, een departement Wealth Planning & Structuring, vermogenskredieten, en kunstadvies.

Puilaetco biedt vermogensbeheer aan vanaf € 500.000 en beleggingsadvies vanaf € 2.500.000.
LET OP! Puilaetco is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) Lombard Odier, Quintet Private Bank (Europe)
Vestiging(en) Antwerpen, Brussel, Hasselt, Luik, Namen, Sint-Martens-Latem, Waregem

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ING Private Banking Vanaf €500.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
Triodos Bank Private Banking Vanaf €500.000
Van Lanschot Vanaf €500.000