Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pritle

Let op! Pritle is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Pritle uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Pritle zijn in 2017 overgenomen door BinckBank.
Pritle
Pritle is als online vermogensbeheerder actief geworden in 2015 door overname van Fundix vermogensbeheer. Pritle biedt volledig geautomatiseerd online vermogensbeheer aan.

Pritle kiest ervoor om uitsluitend voor haar klanten te beleggen in passieve indexfondsen met lage kosten als focus. Het systeem van Pritle houdt voor haar klanten in de gaten of het uitgestippelde groeipad wordt waargemaakt en adviseert zonodig bij te storten of de beleggingshorizon te verlengen. Naarmate het beleggingsdoel dichterbij komt wordt het risico automatisch door Pritle afgebouwd. Eenmaal per kwartaal worden automatisch de beleggingsportefeuilles van klanten geherbalanceerd rekening houdend met de doelstellingen en het risicoprofiel. Online vermogensbeheer bij Pritle is mogelijk vanaf € 10,-.
LET OP! Pritle is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2014
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers Onbekend
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
Semmie Vanaf €500
Doelbeleggen Vanaf €25
Oxby Vanaf €15.000