Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Petrus Wealth Management

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestiging:  Hoeven

Over Petrus Wealth Management

Petrus Wealth Management is een vermogensbeheerder gevestigd in Hoeven. De hoofdactiviteit van de onderneming is vermogensbeheer voor vermogende particulieren, maar ook stichtingen, vennootschappen en pensioen BV’s. Daarnaast geeft het adviezen over het opbouwen, overdragen en in stand houden van uw vermogen. En heeft u vragen over andere financiële zaken? Ook dan ondersteunt deze beheerder u.

Het vaststellen van het beleggingsbeleid doet Petrus Wealth Management volgens het ‘know your customer’ principe. Eerst inventariseert het uw financiële positie, beleggingsdoelen en het risico dat u kunt én wilt lopen. Aansluitend bepaalt het wat de meest aantrekkelijke ‘asset’-verdeling is voor het beheer van uw vermogen. Om uw beleggingen vervolgens optimaal te beheren en de juiste beleggingsbeslissingen te nemen, past het fundamenteel onderzoek en technische analyse toe met als einddoel: ‘abolute return’.
Petrus Wealth Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Petrus Wealth Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen