Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Petrus Wealth Management

Beschrijving
Petrus Wealth Management is een vermogensbeheerder gevestigd in Hoeven. De hoofdactiviteit van de onderneming is vermogensbeheer voor vermogende particulieren, maar ook stichtingen, vennootschappen en pensioen BV’s. Daarnaast geeft het adviezen over het opbouwen, overdragen en in stand houden van uw vermogen. En heeft u vragen over andere financiële zaken? Ook dan ondersteunt deze beheerder u.

Het vaststellen van het beleggingsbeleid doet Petrus Wealth Management volgens het ‘know your customer’ principe. Eerst inventariseert het uw financiële positie, beleggingsdoelen en het risico dat u kunt én wilt lopen. Aansluitend bepaalt het wat de meest aantrekkelijke ‘asset’-verdeling is voor het beheer van uw vermogen. Om uw beleggingen vervolgens optimaal te beheren en de juiste beleggingsbeslissingen te nemen, past het fundamenteel onderzoek en technische analyse toe met als einddoel: ‘abolute return’.
Let op! U kunt Petrus Wealth Management niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen