Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Oxby

Oxby
OXBY is een online vermogensbeheerder en is een initiatief van Velthuyse & Mulder en houdt kantoor in Amsterdam. Het streven van deze nieuwe online beheerder is vermogensbeheer voor een zo groot mogelijk groep toegankelijk maken.

Bij Oxby wordt uw vermogen belegd in Trackers van aandelen- en obligatie-indices. Spreiding van uw vermogen en het risico, dat staat bij beleggen met OXBY voorop. Uw beleggingsportefeuille staat op uw eigen vermogensbeheerrekening zodat u zicht en controle houdt over uw vermogen. Er wordt gespreid belegd over tien Europese sectoren zoals ICT, gezondheidszorg, energie en dergelijke. Om het beste rendement te realiseren, volgt het uw portefeuille continu. En door toepassing van de zogenaamde ‘momentumstrategie’ is het mogelijk het gewicht van uw portefeuille te verschuiven naar de sectoren met de beste groeikansen. Via fundamentele analyse speelt de beheerder in op kansen en mogelijkheden en met de technische analyse zorgt het ervoor dat vroegtijdig koersschommelingen worden gesignaleerd. Indien noodzakelijk past men de verhouding aandelen/obligaties aan.

Oxby biedt vermogensbeheer aan vanaf €15.000.
Oprichtingsjaar 2011
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Oxby gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
NNEK Vanaf €100
Doelbeleggen Vanaf €25
Junior Vanaf €1.000