Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ostrica beleggingen

De beleggingsfilosofie van Ostrica kan het best worden omschreven als een combinatie van fundamentele & technische analyse met kwantitatief gereedschap. Deze leiden tot de selectie van beleggingstitels met een actieve beschermingsstrategie. Het beleggingsbeleid van Ostrica is gericht op de combinatie van het beheersen van risico's en het behalen van structurele outperformance.

Ostrica selecteert aandelen met behulp van circa 40 individuele factoren, verdeeld over de blokken: waardering, fundamentele balansvariabelen, verwachtingen en gedragspsychologische factoren. Voor de selectie van individuele obligaties heeft Ostrica de beschikking over een Europees obligatieselectiesysteem. Hierbij wordt een gelijk gewogen obligatie portefeuille samengesteld uit een universum van 40.000 obligaties.

Voor obligaties worden ook vaak haar beleggingsfondsen gebruikt, omdat veel obligaties alleen in grote coupures worden uitgeven en adequate spreiding dan nauwelijks realiseerbaar is. Binnen de aandelenbeleggingsfondsen worden posities met behulp van indexfutures afgedekt.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Derivaten
RegioWereld
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageKwartaalbasis uitgebreide rapportage; dagelijkse inzage en maandelijkse update
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Ostrica beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »