Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ostrica beleggingen

Ostrica's beleggingsstrategie is erop gericht rendement te behalen met de helft van het marktrisico. Zij bieden de mogelijkheid om uw vermogen te beleggen in verschillende profielen om uw risico te spreiden. Met behulp van hun kwantitatieve modellen kunnen zij daarnaast aantoonbaar bescherming bieden als de beurzen tegenvallen.

Doordat Ostrica met minder risico belegd zorgen zij voor een stabielere vermogensontwikkeling met jaarlijks gemiddelde rendementen tussen de 3% en 8% afhankelijk van het gekozen profiel.

Ostrica's experts kijken dagelijks naar de ontwikkelingen in de markt en hoe deze van invloed zijn op uw portefeuille. Dit op basis van eigen kwantitatieve modellen en hiermee niet de standaard indexfondsen te volgen maar juist actief te selecteren op basis van uw opgegeven wensen en doelen.
Belegt inBeleggingsfondsen, Derivaten
RegioWereld
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageKwartaalbasis uitgebreide rapportage; dagelijkse inzage en maandelijkse update
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Ostrica beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »