Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Ostrica

Ostrica's beleggingsstrategie is erop gericht rendement te behalen met de helft van het marktrisico. Zij bieden de mogelijkheid om uw vermogen te beleggen in verschillende profielen om uw risico te spreiden. Met behulp van hun kwantitatieve modellen kunnen zij daarnaast aantoonbaar bescherming bieden als de beurzen tegenvallen. Doordat Ostrica met minder risico belegt, zorgt zij voor een stabielere vermogensontwikkeling. In de praktijk leidt dit tot minder herstel inspanningen na een marktdaling en bovengemiddelde rendementen.

Beleggen brengt echter nog altijd meer risico's met zich mee dan sparen, en daar dient u voor beloond te worden. Om deze reden hanteert Ostrica, in tegenstelling tot veel andere vermogensbeheerders, geen vaste rendementsdoelstellingen, maar variabele doelstellingen bovenop de rente. Het streefrendement zit minimaal tussen de 3% en 7% bovenop de risicovrije rente, afhankelijk van het gekozen profiel.

Ostrica's experts kijken dagelijks naar de ontwikkelingen in de markt en hoe deze van invloed zijn op uw portefeuille. Dit op basis van eigen kwantitatieve modellen. Hiermee volgen zij niet de standaard indexfondsen, maar selecteren ze juist actief op basis van uw opgegeven wensen en doelen.
Belegt in Beleggingsfondsen, Derivaten
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 6-10 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Relaties van Ostrica hebben toegang tot dagelijkse inzage, maandelijkse updates en uitebreide rapportages op kwartaalbasis.
Inzage portefeuille Ostrica biedt haar relaties 24/7 online inzage.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Ostrica gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Beer & Van Stapele Wealth Management Vanaf €250.000
Today's Group Vanaf €250.000
Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Sequoia Vermogensbeheer Vanaf €250.000