Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ortelius Wealth Management beleggingen

Men heeft zich gespecialiseerd in (bedrijfs)obligaties. Ortelius Wealth Management hanteert thans een 2-tal basis concepten, te weten; een ‘classic’ obligatie portfolio en een ‘mixed’ portfolio. Beide concepten zijn voornamelijk gebaseerd op het beleggen in bedrijfsobligaties. Staatsobligaties worden doorgaans slechts in beperkte mate opgenomen in de concepten.

De ‘classic’ portfolio bestaat in de regel voor zo’n 70% uit ‘investment grade’ obligaties terwijl een ‘mixed’ portfolio doorgaans tenminste 50% ‘investment grade’ obligaties bevat. Zowel in de ‘classic’ als in de ‘mixed’ obligatie portefeuilles wordt een sector- en regio benadering gehanteerd. Op verzoek worden aandelenindexfondsen (Vanguard) toegevoegd ter differentiatie.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal of per maand.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Ortelius Wealth Management beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »