Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer N.V. (OVMK) is een vermogensbeheerder gevestigd in Gouda. De organisatie opende in 2009 haar deuren en kent als kernactiviteit vermogensbeheer. Daarnaast beheert zij een drietal beleggingsfondsen met een restrictief toelatingsbeleid.

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer belegt uw vermogen volgens het principe van ‘value investing’. Dit principe past de vermogensbeheerder consequent toe, dus ongeacht de economische situatie. Om de meest geschikte beleggingen te selecteren hanteert zij vier criteria. Allereerst zoekt zij naar aandelen en obligaties van kleine(re) beursgenoteerde ondernemingen die meer waard zijn dan de geldende koers (onderwaardering). Vervolgens moet aannemelijk zijn dat er binnen afzienbare tijd groeipotentieel en dus koerswinst in zit. Een derde criterium is dat de belegging jaarlijks inkomsten via dividend of rente genereert.

Ophorst Van Marwijk Kooy biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.

LET OP!
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar2009
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Gouda
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Ophorst Van Marwijk Kooy aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Ophorst Van Marwijk Kooy beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Ophorst Van Marwijk Kooy?