Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer

Vergelijk Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestiging:  Gouda

Over Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer N.V. (OVMK) is een vermogensbeheerder gevestigd in Gouda. De organisatie opende in 2009 haar deuren en kent als kernactiviteit vermogensbeheer. Daarnaast beheert zij een drietal beleggingsfondsen met een restrictief toelatingsbeleid.

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer belegt uw vermogen volgens het principe van ‘value investing’. Dit principe past de vermogensbeheerder consequent toe, dus ongeacht de economische situatie. Om de meest geschikte beleggingen te selecteren hanteert zij vier criteria. Allereerst zoekt zij naar aandelen en obligaties van kleine(re) beursgenoteerde ondernemingen die meer waard zijn dan de geldende koers (onderwaardering). Vervolgens moet aannemelijk zijn dat er binnen afzienbare tijd groeipotentieel en dus koerswinst in zit. Een derde criterium is dat de belegging jaarlijks inkomsten via dividend of rente genereert. En tot slot behoort er in het kader van de risicobeheersing voldoende spreiding in de portefeuille te zitten.
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.