Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer N.V. (OVMK) is een vermogensbeheerder gevestigd in Gouda. De organisatie opende in 2009 haar deuren en kent als kernactiviteit vermogensbeheer. Daarnaast beheert zij een drietal beleggingsfondsen met een restrictief toelatingsbeleid.

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer belegt uw vermogen volgens het principe van ‘value investing’. Dit principe past de vermogensbeheerder consequent toe, dus ongeacht de economische situatie. Om de meest geschikte beleggingen te selecteren hanteert zij vier criteria. Allereerst zoekt zij naar aandelen en obligaties van kleine(re) beursgenoteerde ondernemingen die meer waard zijn dan de geldende koers (onderwaardering). Vervolgens moet aannemelijk zijn dat er binnen afzienbare tijd groeipotentieel en dus koerswinst in zit. Een derde criterium is dat de belegging jaarlijks inkomsten via dividend of rente genereert.

Ophorst Van Marwijk Kooy biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.

LET OP!
Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 2009
Belegd vermogen € 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Gouda
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Auréus Vanaf €500.000
Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000
DIMA Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Heeren Vermogensbeheer Vanaf €500.000