Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen OHV Vermogensbeheer

Het kenmerkende van het beleggingsbeleid van OHV is het beleggen en spreiden van het vermogen in individuele obligaties, vooral die van nieuwe uitgiftes. Het beleggingsbeleid is zodanig ingericht dat in economische onzekere tijden de risicovolle beleggingen (aandelen) in de portefeuille kunnen worden teruggebracht naar nul procent.

De aandelenbeleggingen kan men invullen met trackers/ETF’s of beleggingsfondsen. Het beleggingsbeleid is erop gericht om bedrijven in de portefeuille op te nemen met een bovengemiddelde kwaliteit tegen een aantrekkelijke onderwaardering. Deze bedrijven geven op de lange termijn een beter rendement.

Vanaf € 1 miljoen biedt OHV ook 100% obligatiemandaten. Het vermogen wordt belegd in individuele obligaties van bedrijven en overheden wereldwijd. Voor deze dienstverlening geldt een all-in tarief.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Private equity
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 1-5 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Maandelijks.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over OHV Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000
Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000
Care IS Vermogensbeheer Vanaf €100.000