Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

NNEK

NNEK
NNEK is een vermogensbeheerder opgericht in 1986 in Groningen en men heeft ook een vestiging in Amsterdam. De kernwaarden van NNEK zijn nuchter, gedreven en toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan volgens NNEK vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Dat vinden zij allemaal onzin. Zij maken zaken niet moeilijker dan ze zijn, wel duidelijker. Geen poespas, zeggen waar het op staat en handelen in het belang van de klant.

Het duurzame beleggingsbeleid van NNEK is gebaseerd op brede spreiding en het uitsluiten van specifiek risico. NNEK belegt uw beleggingsportefeuille gespreid over de wereld.

NNEK houdt zich bezig met vermogensbeheerdiensten, ondersteuning van financiële adviseurs in hun beleggingsadvies plus administratieve ondersteuning en klantenadministratie. Voor NNEK geldt dat de persoonlijke financiële situatie, toekomstverwachtingen, het risico dat men wenst te lopen en dergelijke vooraf worden vastgesteld.

NNEK biedt vermogensbeheer aan vanaf €100 per maand periodiek.
Oprichtingsjaar 1986
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 25 tot 50 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam, Groningen
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over NNEK gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Semmie Vanaf €500
Oxby Vanaf €15.000
Doelbeleggen Vanaf €25
Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000