Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Mpartners ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Mpartners

Mpartners is in 2010 opgericht en houdt kantoor in Amsterdam.

De partners kennen allen hun oorsprong bij een Amsterdamse private bank, die destijds onafhankelijk was en waarvan de aandelen voor een groot gedeelte in handen waren van de medewerkers. Na de overname van deze bank besloot het team van Mpartners niet bij hun werkgever te blijven. Men richtte een vermogensbeheerder op teneinde hun eigen vermogen en het vermogen van derden te beleggen volgens eigen inzichten. Die waren gestoeld op het principe dat zij hard voor hun vermogen hadden gewerkt en dit nooit in de weegschaal wilden leggen. Men moet ten allen tijde ‘goed kunnen slapen’. Zowel bij stijgende als bij dalende markten.

Thans is Mpartners in cliënten en beheerd vermogen fors gegroeid. Maar de basisprincipes zijn blijven gelden. De partners beleggen nog steeds hun eigen vermogen precies op dezelfde wijze als voor hun cliënten. De belangen voor de cliënten zijn daarmee precies dezelfde als die van de partners van Mpartners.

Mpartners kent dan ook maar één portefeuille. Deze gemengde portefeuille wordt beheerd met een dynamische asset allocatie . Mpartners hanteert een vermogensallocatie waarin zij zeer ruime bandbreedtes aanhouden om de twee doelstellingen van groei en behoud van vermogen mogelijk te kunnen maken. Zo kan men in tijden van marktcrisis een maximum defensieve positie aannemen. Volgens Mpartners is dit niet mogelijk met indexbeleggen of door gebruik van standaard profielen. Hun focus vraagt om een flexibele aanpak waarbij grove beleggingsfouten vermeden moeten worden. De beleggingsportefeuille verhoudt zich het best tot een neutraal profiel.

Het team van Mpartners is nog immer gelijk aan het team waarmee men in 2010 is gestart. Mpartners wil beheerst groeien en op enig moment zal men een klantenstop hanteren. Mpartners wenst zich te kunnen blijven focussen op beleggen en niet afgeleid worden door rondzaken, zoals het managen van medewerkers. Omdat de groei van cliënten de laatste jaren fors is geweest, heeft men de minimum omvang van het vermogen opgetrokken. Ook laat Mparners geen cliënten meer toe, waarvan men de bron niet kent. Feitelijk hanteert men een groeibeleid, waarin nieuwe cliënten alleen op basis van een referentie ‘aan boord’ kunnen komen. Vermogensbeheer.nl is zo’n referent.

Mpartners biedt vermogensbeheer vanaf €250.000.
Mpartners

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 98 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Mpartners
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)NIBC
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudElk kwartaal stuurt men een rapportage naar haar cliënten. Men heeft regelmatig persoonlijk, telefonisch of via email contact met de cliënten. Dat is bij sommige relaties elke week maar bij de meesten is het toch zeker 1 keer per maand.
DSI geregistreerdMpartners is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersHet vermogen van de partners is op exact dezelfde wijze belegd als het vermogen van de cliënten.
Vestiging(en)Amsterdam