Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Mpartners

Mpartners is een onafhankelijke vermogensbeheerder in Amsterdam opgericht door een hecht team van beleggingsprofessionals. Het team werkt al jaren samen en hanteert daarbij één doelstelling: Het beheren van beleggingsportefeuilles met als doel vermogensgroei met een sterke focus op kapitaalbescherming.

Mpartners onderscheidt zich doordat zij sinds oprichting in 2010 één beleggingsfilosofie hanteert voor alle beleggingsportefeuilles – value investing. een strategie gebaseerd op research naar ondergewaardeerde bedrijven met solide fundamenten strevend naar lange termijnrendement.

Door vast te houden aan één beleggingsstrategie en geen derden activiteiten aan te bieden is Mpartners alleen gefocust op het beheren van het vermogen.

De partners beleggen hun eigen vermogen in dezelfde portefeuilles als die van de cliënten. Gezamenlijk belang voor een goed product met focus op het behoud van vermogen en groei voor de lange termijn.

Mpartners biedt vermogensbeheer vanaf €300.000.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Mpartners gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €300.000
Vanaf €250.000
Vanaf €50.000
Vanaf €15.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »