Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Mpartners

Mpartners is in 2010 opgericht en houdt kantoor in Amsterdam. De gemengde beleggingsportefeuilles van Mpartners worden beheerd met een dynamische asset allocatie. Mpartners hanteert een vermogensallocatie waarin zij zeer ruime bandbreedtes aanhouden om de twee doelstellingen van groei en behoud van vermogen mogelijk te kunnen maken. Zo kan men in tijden van marktcrisis een maximum defensieve positie aannemen.

Volgens Mpartners is dit niet mogelijk met indexbeleggen of door gebruik van standaard profielen. Hun focus vraagt om een flexibele aanpak waarbij grove beleggingsfouten vermeden moeten worden. De beleggingsportefeuille verhoudt zich het best tot een neutraal profiel. Sinds 2019 heeft men ook een duurzame portefeuille.

Mpartners biedt vermogensbeheer vanaf €300.000.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Mpartners gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €300.000
Vanaf €250.000
Vanaf €50.000
Vanaf €15.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »