Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Mpartners ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Mpartners

Mpartners is in 2010 opgericht en houdt kantoor in Amsterdam.

De partners kennen allen hun oorsprong bij een Amsterdamse private bank, die destijds onafhankelijk was en waarvan de aandelen voor een groot gedeelte in handen waren van de medewerkers. Na de overname van deze bank besloot het team van Mpartners niet bij hun werkgever te blijven. Men richtte een vermogensbeheerder op teneinde hun eigen vermogen en het vermogen van derden te beleggen volgens eigen inzichten. Die waren gestoeld op het principe dat zij hard voor hun vermogen hadden gewerkt en dit nooit in de weegschaal wilden leggen. Men moet ten allen tijde ‘goed kunnen slapen’. Zowel bij stijgende als bij dalende markten.

Thans is Mpartners in cliënten en beheerd vermogen fors gegroeid. Maar de basisprincipes zijn blijven gelden. De partners beleggen nog steeds hun eigen vermogen precies op dezelfde wijze als voor hun cliënten. De belangen voor de cliënten zijn daarmee precies dezelfde als die van de partners van Mpartners.

Mpartners kent dan ook maar één portefeuille. Deze gemengde portefeuille wordt beheerd met een dynamische asset allocatie . Mpartners hanteert een vermogensallocatie waarin zij zeer ruime bandbreedtes aanhouden om de twee doelstellingen van groei en behoud van vermogen mogelijk te kunnen maken. Zo kan men in tijden van marktcrisis een maximum defensieve positie aannemen. Volgens Mpartners is dit niet mogelijk met indexbeleggen of door gebruik van standaard profielen. Hun focus vraagt om een flexibele aanpak waarbij grove beleggingsfouten vermeden moeten worden. De beleggingsportefeuille verhoudt zich het best tot een neutraal profiel.

Mpartners biedt vermogensbeheer vanaf €250.000.
Mpartners

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Mpartners
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.