Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk MIJN Effecten ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Purmerend

Over MIJN Effecten

In 2009 is de vermogensbeheerder MIJN Effecten B.V. te Purmerend opgericht. In deze onderneming hebben twee financiële bedrijven – Kuperus Effecten B.V. en DCM Brokers B.V. – hun krachten gebundeld. In de nieuwe opzet biedt de vermogensbeheerder een gevarieerd pakket aan financiële diensten, zoals: vermogensbeheer, brokerage (beleggingsadvies en execution only), effecten (vastrentende markten) en afwikkelen internationale betalingen.

Via MIJN Vermogensbeheer wordt uw vermogen belegd. De beleggingsportefeuilles zijn opgebouwd aan de hand van fundamentele analyse. Zo nodig worden opties ingezet voor een hoger rendement of om risico’s te beperken. Hierbij biedt het u zowel traditioneel beleggen als actief aandelen beheer. Met MIJN Effecten krijgt u toegang tot de vastrentende markten. Bijvoorbeeld voor wie liquiditeit, investeringsmogelijkheden, financieringsbehoeften of inkomsten uit rente wenst. Belegt u liever zelf en wenst u daarbij ondersteuning en advies? Dan is er de service MIJN Broker. Deze dienst is ook voor ‘execution only’ geschikt.
MIJN Effecten

Expertbeoordeling

MIJN Effecten is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.