Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

MIJN Effecten

Let op! MIJN Effecten is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van MIJN Effecten uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van MIJN Effecten zijn overgenomen door Today's Group.
MIJN Effecten
Mijn Effecten is sinds 2019 onderdeel van de Today's Group, een samensmelting van vier vermogensbeheerders bestaande uit Today's Vermogensbeheer, Vladeracken, Fountain Capital en Mijn Effecten.

In 2009 is de vermogensbeheerder MIJN Effecten B.V. te Purmerend opgericht. In deze onderneming hebben twee financiële bedrijven – Kuperus Effecten B.V. en DCM Brokers B.V. – hun krachten gebundeld. In de nieuwe opzet biedt de vermogensbeheerder een gevarieerd pakket aan financiële diensten, zoals: vermogensbeheer, brokerage (beleggingsadvies en execution only), effecten (vastrentende markten) en afwikkelen internationale betalingen.

Via MIJN Vermogensbeheer wordt uw vermogen belegd. De beleggingsportefeuilles zijn opgebouwd aan de hand van fundamentele analyse. Zo nodig worden opties ingezet voor een hoger rendement of om risico’s te beperken. Hierbij biedt het u zowel traditioneel beleggen als actief aandelen beheer. Met MIJN Effecten krijgt u toegang tot de vastrentende markten. Bijvoorbeeld voor wie liquiditeit, investeringsmogelijkheden, financieringsbehoeften of inkomsten uit rente wenst. Belegt u liever zelf en wenst u daarbij ondersteuning en advies? Dan is er de service MIJN Broker. Deze dienst is ook voor ‘execution only’ geschikt.

MIJN Effecten biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000 en beleggingsadvies vanaf €200.000.
Oprichtingsjaar 2009
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Kasbank (Caceis)
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Purmerend
Nieuws over MIJN Effecten

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Wijs & van Oostveen Vanaf €100.000
Helliot Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Comtessa Vermogensbeheer Vanaf €100.000