Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Laaken Asset Management

Laaken Asset Management
Laaken Asset Management N.V. biedt conservatief vermogensbeheer. De vermogensbeheerder is in 2005 opgericht. Vanuit het kantoor in Amsterdam beheert het vermogens van privépersonen, families, verenigingen en stichtingen.

De insteek van het beleid van Laaken Asset Management is een beleggingsplan op maat die past bij uw financiële mogelijkheden en met een verantwoorde risicospreiding. Op die manier streeft de vermogensbeheerder naar een evenwichtige beleggingsportefeuille voor de lange termijn die voorziet in groei, vermogensbescherming en opbrengst.

Laaken biedt beleggingsportefeuilles aan in de vorm van een individueel mandaat of via een belegging in een van de fondsen voor gemene rekening die de zelfde modelportefeuille volgens als de individuele mandaten, maar als execution only dienstverlening worden aangeboden.

Laaken Asset Management biedt vermogensbeheer aan vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar 2005
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, JPMorgan, KBC Securities (België), UBS (Luxemburg), Van Lanschot Kempen
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Laaken Asset Management gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Beaumont Capital Vanaf €1.000.000
B.A. van Doorn Vanaf €1.000.000
Servatus Vermogensmanagement Vanaf €1.000.000
Wealtheon Vanaf €1.000.000