Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Keijser Capital

Let op! Keijser Capital is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Keijser Capital uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
LET OP! Keijser Capital te Amsterdam staakt per 1 mei 2014 haar vermogensbeheer activiteiten. Klanten van Keijser Capital zijn inmiddels geïnformeerd per brief en hebben een voorstel gekregen voor een nieuwe vermogensbeheerder.

Klanten van Keijser Capital Vermogensbeheer kunnen gebruik maken van het aanbod van Keijser Capital of zelf op zoek gaan naar een goede en passende vermogensbeheerder.

Keijser Capital blijft als organisatie wel actief met MKB-obligaties. Keijser Capital biedt MKB’ers toegang tot de publieke kapitaalmarkt en beleggers de mogelijkheid om op een transparante manier te beleggen in groeiende en veelbelovende MKB ondernemingen.
LET OP! Keijser Capital is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 15 tot 25 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Aberfeld Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Steentjes Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Helliot Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000