Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

IVM Caring Capital

IVM Caring Capital
IVM Caring Capital is in december 2013 ontstaan uit de fusie van Birch Caring Capital (actief sinds 2011) en IVM Vermogensbeheer (opgericht in 1994) en gevestigd in Haarlem. De vermogensbeheerder richt zich op verantwoord beleggen.

De missie en drive van IVM is als volgt te omschrijven:
IVM wil u in staat stellen een goed financieel rendement te behalen en een positieve bijdrage te leveren aan maatschappelijk relevante ontwikkelingen op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur. Door verantwoord te investeren kunnen zij rendement genereren voor onze generatie en de welvaart veiligstellen voor volgende generaties. Het uitgangspunt van IVM Caring Capital is dat ‘we onze welvaart niet hebben geërfd van onze ouders, maar in bruikleen hebben van onze kinderen’.

IVM is sinds 19 oktober 2011 geaccrediteerd door de United Nations Principles of Responsible Investing (UNPRI). Dit betekent dat zij ondertekenaar zijn van deze principes en het duurzaamheidsbeleid wordt getoetst door de UNPRI..

IVM Caring Capital biedt naast vermogensbeheer ook een persoonlijk financieel plan. Vermogensbeheer is beschikbaar vanaf €200.000,-
Oprichtingsjaar 1994
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Haarlem
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over IVM Caring Capital gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Ambassador Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Trustus Capital Management Vanaf €200.000
Comfort Vermogensbeheer Vanaf €200.000
Weijerman Vermogensbeheer Vanaf €200.000