Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Invest Consult

Let op! Invest Consult is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Invest Consult uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Invest Consult zijn overgenomen door Verwer & Janssen Vermogensmanagement.
Multi Asset Flexible houdt in dat er in gestreefd wordt naar een zo groot mogelijke spreiding in beleggingen en naar zo min mogelijk neerwaards risico. Invest Consult maakt gebruik van zowel passieve fondsen (ETF’s/Trackers van o.s. iShares, Amundi en Vanguard) als actieve (Deutsche Bank, Robeco, Dimensional, Amundi en Blackrock). Als men kansen denkt te zien in individuele ondernemingen neemt men die voor een beperkt gewicht (5% van de aandelenportefeuille) op.

Verder werkt men met put opties op aandelenindices als er politieke onzekerheid dreigt, om de portefeuilles van klanten en het gerealiseerde rendement te beschermen tegen waardevermindering. Sinds 2014 voegt men aan de Multi Asset Flexible strategie een M nummer toe (M20, M40,M60,M80 en M100). De M staat voor maximaal gewicht in zakelijke beleggingen (vastgoed, private equity en aandelen) en het getal is het percentage en zegt dus iets over het risicoprofiel.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal en jaarlijks een persoonlijk gesprek als de klant dat wenst.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Wierda Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Fountain Capital Vanaf €150.000
Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Wealth Management Partners Vanaf €2.500.000

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »