Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Invest Consult

Let op! Invest Consult is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Invest Consult uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Invest Consult zijn overgenomen door Verwer & Janssen Vermogensmanagement.
Invest Consult
Invest Consult B.V. is een vermogensbeheerder in het Brabantse Prinsenbeek. De onderneming is in 1990 opgericht en beheert vermogens van particulieren, vennootschappen en institutionele beleggers.

Het beleid van Invest Consult kent verschillende doelen, namelijk: vermogensgroei, inkomsten uit vermogen verkrijgen en risico’s beperken ofwel mijden. Voor de realisatie past de vermogensbeheerder diverse strategieën toe. Van volledig beleggen in staatsobligaties tot beleggen in zakelijke waarden; aandelen, private equity, vastgoed en derivaten. Tegelijkertijd selecteert het hoe er wordt belegd. In beleggingsfondsen, ETF’s of individuele bedrijven of een combinatie hiervan. Bovendien speelt het actief in op marktontwikkelingen als er acties in de portefeuilles nodig zijn. Uitgangspunt is dat de huidige en gewenste lifestyle van een (potentiële) klant naadloos dient aan te sluiten bij de gekozen beleggingsaanpak en het bijbehorende risico, dat nodig is om een hoger rendement te kunnen behalen.

LET OP! Invest Consult aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 1990
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 2 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Amersfoort, Prinsenbeek
Nieuws over Invest Consult

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Fountain Capital Vanaf €150.000
Wierda Vermogensbeheer Vanaf €150.000
NNEK Vanaf €100